šiek tiek | juodieji pipirai |
4 skiltelės | česnakas |
5 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | lęšiai |
1 stiklinė | ryžiai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | jalapenai ((nebūtina)) |
Jei nemėgstate aštriai, galite Jalapeno pipirus keisti raugintais agurkėliais.
Užvirinti vandenį, įberti druskos, įpilti aliejaus, supilti lęšius su ryžiais. Išvirus galite palikti išbrinkti.
Supjaustyti smulkiai svogūną, sutarkuoti stambiai morkas ir kepti ant aliejaus. Kai aliejaus lieka vos vos dar paskrudinti morkytes ir svogūną, suberkita pjaustytus jalapenus, česnaką, prieskonius. Į morkas supilkite kruopas ir kartu ant ugnies patroškinkite.
Viskas! Galima pasidaryti ir garnyrą iš cukinijos, češnako, ciberžolės, baziliko. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Ruginė košė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Biri perlinių kruopų košė
- Saldi makaronų košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Keksiukai su riešutais
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Kukurūzų košė
- Kvietinė košė
- Silkė su manų koše
- Kukurūzų kruopų košė
- Silkės salotos
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Perlinių kruopų košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Sorų kruopų košė
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Morkos,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lęšiai,
1 stiklinė -
Ryžiai,
1 stiklinė - Druska
-
Jalapenai, (nebūtina),
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirštus galima nusikramtyti!
Jei nemėgstate aštriai, galite Jalapeno pipirus keisti raugintais agurkėliais.
Užvirinti vandenį, įberti druskos, įpilti aliejaus, supilti lęšius su ryžiais. Išvirus galite palikti išbrinkti.
Supjaustyti smulkiai svogūną, sutarkuoti stambiai morkas ir kepti ant aliejaus. Kai aliejaus lieka vos vos dar paskrudinti morkytes ir svogūną, suberkita pjaustytus jalapenus, česnaką, prieskonius. Į morkas supilkite kruopas ir kartu ant ugnies patroškinkite.
Viskas! Galima pasidaryti ir garnyrą iš cukinijos, češnako, ciberžolės, baziliko. Skanaus.
Komentarai (7)
-
Jonas
2015-09-22 19:08
Labai skani. Tik as pakeiciau jelopena kukuruzais ir dadejau sauksteli medaus ir sviesto. Super.
-
alina
2015-08-11 11:06
O pirstus galima nusikramtyti del prarasto laiko ir pinigu.
-
Toma
2013-11-11 18:02
skanu
-
Aiga
2012-01-27 01:06
Laabai skanu as tik nedejau nei jepanelu nei agurkeliu. Pakepinau svoguna su morkom, sudejau nevirtus ryzius ir lesius, uzpyliau verdanciu vandeniu ir paviriau ant silpnos ugnies ~ 20min, + pipirai druska ir citrinos sultys. Nem nem
-
Justina
2012-01-08 16:18
Labai skanu ir labai labai sotu. :super: