![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 stiklinės | perlinės kruopos |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | grybai |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perlinės kruopos mirkomos šaltame vandenyje keletą valandų arba per nakt. Vanduo nusunkiamas ir nusausinamos kruopos, užpilama vandens 3- 4 cm sluoksniu ir verdama, kol kruopos suminkštės.
2.
Morkas ir svogūnus nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apkepinti įkaitintame aliejuje.
3.
Apdorotus grybus apkepinti kartu su morkomis ir svogūnais.
4.
Viską sumaišyti su išvirusiomis perlinėmis kruopomis, barstyti druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Skanaus ;)
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Sorų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Kvietinė košė
-
Silkės salotos
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Ruginė košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Kukurūzų košė
-
Silkė su manų koše
-
Keksiukai su riešutais
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Saldi makaronų košė
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Perlinių kruopų košė su tunu
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Perlinės kruopos,
1.5 stiklinės -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų - Augalinis aliejus
- Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perlinės kruopos mirkomos šaltame vandenyje keletą valandų arba per nakt. Vanduo nusunkiamas ir nusausinamos kruopos, užpilama vandens 3- 4 cm sluoksniu ir verdama, kol kruopos suminkštės.
Morkas ir svogūnus nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apkepinti įkaitintame aliejuje.
Apdorotus grybus apkepinti kartu su morkomis ir svogūnais.
Viską sumaišyti su išvirusiomis perlinėmis kruopomis, barstyti druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Laima
2015-07-07 11:39
Todel,kad mieziai ir yra perlines kruopos :)
-
lina
2014-12-14 16:12
kodel sudetyje mieziai nurodyti, o pavadinime bei recepte - perlines kruopos? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...