Į verdantį vandenį sudedamos kruopos, razinos, cukrus. Verdama retsykiais pamaišant ~20 min. Įdedamas sviestas, druska. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama šiltai (orkaitėje arba tarp 2-jų pūkinių pagalvių) dar 30 min arba ant labai mažos ugnies 10 min. SKANAUS.
Paserviravus lėkštėse atrodo kaip gintarai pajūrio smėlyje.
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | miežinės kruopos (1 dalis) |
šiek tiek | razinos (geltonos, 2 dalys) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska (jūros) |
šiek tiek | cukrus (rudas, 1 kaupinas šaukštas) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kukurūzų kruopų košė
- Kvietinė košė
- Silkės salotos
- Saldi makaronų košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Keksiukai su riešutais
- Ruginė košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Biri perlinių kruopų košė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Sorų kruopų košė
- Perlinių kruopų košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Silkė su manų koše
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Miežinės kruopos, 1 dalis
- Razinos, geltonos, 2 dalys
-
Druska, jūros,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus, rudas, 1 kaupinas šaukštas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudedamos kruopos, razinos, cukrus. Verdama retsykiais pamaišant ~20 min. Įdedamas sviestas, druska. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama šiltai (orkaitėje arba tarp 2-jų pūkinių pagalvių) dar 30 min arba ant labai mažos ugnies 10 min. SKANAUS.
Paserviravus lėkštėse atrodo kaip gintarai pajūrio smėlyje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2011-10-12 19:14
labai skanu :super: :-) :D
-
Arvydas Z
2009-09-18 02:09
miezinem ir perlinem kruopom santykis su vandeniu yra nuo 1:2,5 iki 1:4. Priklausomai kokio skystumo kose reikalinga. Siuo atveju as pilu 1:3.
-
KKK
2009-09-17 19:25
gerai butu zinoti koki kieki vandens naudoti. skirtingos kruopos skirtingai vandens sugeria :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...