Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su manų koše
-
Saldi makaronų košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Ruginė košė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Silkės salotos
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Kukurūzų košė
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Keksiukai su riešutais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Sorų kruopų košė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Perlinių kruopų košė
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...