Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kukurūzų kruopų košė
- Kvietinė košė
- Silkės salotos
- Saldi makaronų košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Keksiukai su riešutais
- Ruginė košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Biri perlinių kruopų košė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Sorų kruopų košė
- Perlinių kruopų košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Silkė su manų koše
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...