Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ruginė košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Kukurūzų kruopų košė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Silkės salotos
- Sorų kruopų košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Silkė su manų koše
- Biri perlinių kruopų košė
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Keksiukai su riešutais
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Perlinių kruopų košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Kvietinė košė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Saldi makaronų košė
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...