Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Silkės salotos
-
Kukurūzų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Kvietinė košė
-
Sorų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Ruginė košė
-
Saldi makaronų košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Keksiukai su riešutais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Silkė su manų koše
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...