Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Perlinių kruopų košė
-
Kukurūzų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Silkės salotos
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Keksiukai su riešutais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Ruginė košė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Saldi makaronų košė
-
Silkė su manų koše
-
Sorų kruopų košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...