Konservuoti špinatai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | špinatai |
30 gramų | druska |
1.5 litro | vanduo |
6 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Užvirinkite vandenį su citrinos rūgštimi, druska, sudėkite špinatus ir pavirkite 2 min. Po to juos išgriebkite, supjaustykite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite nuoviru. Stiklainius sustatykite į puodus su vandeniu ir kaitinkite 50 min. Po to užsukite dangtelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Figų džemas
- Sedulos vaisių drebučiai
- Apelsininė cukinija
- Braškių uogienė
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Grybai svieste
- Rabarbarų kompotas
- Kaukazinių slyvaičių uogienė
- Padažas "Uncle Ben's"
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Mėlynių kompotas
- Obuolienė
- Rabarbarų uogienė
- Obuolių sultys
- Konservuoti žirneliai
- Konservuoti špinatai
- Rauginti agurkai
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Marinuoti kiaušiniai
Konservuoti špinatai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Špinatai,
1 kilogramas -
Druska,
30 gramų -
Vanduo,
1.5 litro -
Citrinos rūgštis,
6 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinkite vandenį su citrinos rūgštimi, druska, sudėkite špinatus ir pavirkite 2 min. Po to juos išgriebkite, supjaustykite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite nuoviru. Stiklainius sustatykite į puodus su vandeniu ir kaitinkite 50 min. Po to užsukite dangtelius.
Reklama:
Komentarai (5)
-
indrė
2014-05-02 13:11
labai skanu
-
diana
2011-09-29 00:04
as susukau i cigarus apsukau siulu sudejau i puslitrinukus ir labai puikus dalykas ziemai zrazam ar i mesos darzoviu apkepa tokiu pridet, :super: na fantazijos jai netruksta tai sita recepta naudoji :-D
-
Ramunė
2009-03-06 12:07
Na, kodėl? Juk ir rūgštynes kai kas konservuoja ;-) Man tik labai ilgas kaitinimo laikas pasirodė. Na, nebent tai trilitriniai stiklainiai :-)
-
zmogus
2009-03-06 10:37
Kam to reikia? Kokia nauda iš konservuotų špinatų?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...