Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
8 vienetai | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | aliejaus |
250 mililitrų | acto (9 proc.) |
500 gramų | pomidorų padažas |
200 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Klasikinis putojančio vyno kokteilis
- Mandarininis kokteilis
- Kokteilis "Svaiginantis rojus"
- Putojančio vyno kokteilis "Blood Orange"
- Putojantis vynas su levandomis
- Spanguolių sulčių ir putojančio vyno kokteilis
- Varškės spurgos su obuoliais
- Melionų punšas
- Kokteilis "Elderflower"
- Putojančio vyno ir alaus kokteilis
- Putojančio vyno kokteilis
- Alaus ir putojančio vyno kokteilis
- Punšas „Egzotika“
- Šampaninis alaus kokteilis
- Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
- Putojančio vyno kokteilis vakarėliui
- Avietinis putojantis vynas
- Putojančio vyno ir burbono kokteilis
- Ananasinis putojantis vynas
- Putojantis kokteilis
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kopūstai,
8 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Aliejus,
400 gramų -
Actas, 9 proc.,
250 mililitrų -
Pomidorų padažas,
500 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...