Varškės spurgos su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
200 gramų | varškė |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | cukraus pudra |
1 vienetas | obuoliai (rūgštūs) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išsukti su cukrumi, įmaišyti varškę. Sudėti nuluptą ir sutarkuotą obuolį (iš karto, kol nespėjo pajuosti) ir išmaišyti. Suberti su kepimo milteliais išmaišytus miltus, įberti druskos ir išminkyti.
2.
Puode įkaitinti aliejų. Formuoti spurgas ir leisti į karštus riebalus. Jos turi laisvai plaukioti nesiekdamos dugno. Išvirus vienai puse, aliejuje apsiverčia pačios.
3.
Išgriebtas spurgas sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Patiekti pabarstytas cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Putojančio vyno ir burbono kokteilis
- Putojančio vyno kokteilis "Blood Orange"
- Šampaninis alaus kokteilis
- Putojančio vyno ir alaus kokteilis
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Ananasinis putojantis vynas
- Melionų punšas
- Putojantis vynas su levandomis
- Putojantis kokteilis
- Kokteilis "Svaiginantis rojus"
- Avietinis putojantis vynas
- Mandarininis kokteilis
- Kokteilis "Elderflower"
- Punšas „Egzotika“
- Putojančio vyno kokteilis vakarėliui
- Spanguolių sulčių ir putojančio vyno kokteilis
- Alaus ir putojančio vyno kokteilis
- Putojančio vyno kokteilis Nr.1
- Putojančio vyno kokteilis
- Klasikinis putojančio vyno kokteilis
Varškės spurgos su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Varškė,
200 gramų - Aliejus
- Cukraus pudra
-
Obuoliai, rūgštūs,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išsukti su cukrumi, įmaišyti varškę. Sudėti nuluptą ir sutarkuotą obuolį (iš karto, kol nespėjo pajuosti) ir išmaišyti. Suberti su kepimo milteliais išmaišytus miltus, įberti druskos ir išminkyti.
Puode įkaitinti aliejų. Formuoti spurgas ir leisti į karštus riebalus. Jos turi laisvai plaukioti nesiekdamos dugno. Išvirus vienai puse, aliejuje apsiverčia pačios.
Išgriebtas spurgas sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Patiekti pabarstytas cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...