Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.

Kriaušienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | kriaušės |
3 kilogramai | cukrus |
10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Baklažanų salotos
-
Figų džemas
-
Agrastų uogienė
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Vyšnių kompotas
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuoti grybai
-
Marinuoti agrastai
-
Kriaušienė
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Obuolių sultys
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
Kriaušienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 kilogramai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
aert
2015-08-29 11:22
Bliamba, už tų jūsų suknistų rekalmų, nesimato receptų. Šlykštu jau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...