Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Kriaušienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | kriaušės |
3 kilogramai | cukrus |
10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Gudobelių uogienė
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Obuolienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Lietuviška obuolienė
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Apelsininė cukinija
- Agrastų uogienė
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Braškių kompotas
- Juodųjų serbentų džemas
- Juodų serbentų uogienė
- Konservuoti grybai
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Konservuota adžika
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
Kriaušienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 kilogramai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
aert
2015-08-29 11:22
Bliamba, už tų jūsų suknistų rekalmų, nesimato receptų. Šlykštu jau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...