Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.
Įpilti romo ir virti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant apie 60 min. Tada dėti į puodą 2 cm kubeliais supjaustytą moliūgą ir plonais griežinėliais pjaustytą citriną. Virti dar apie 50 min. Susidariusias putas nuimti. Citrinas išgriebti ir viską sutrinti su blenderiu. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti ir palikti, kol atvės. Skanaus!

Slyvų ir moliūgų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | citrinos |
700 gramų | cukrus |
1 kilogramas | moliūgai |
500 gramų | slyvos |
2 valgomieji šaukštai | romas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti burokėliai
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Kriaušienė
-
Braškių uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Pomidorai su želatina
-
Agrastų marmeladas
-
Slyvos bruknėse
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Agrastinis kompotas
-
Konservuota adžika
-
Slyvų uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Svarainiai cukruje
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Konservuoti burokėliai
-
Grybai svieste
Slyvų ir moliūgų uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Cukrus,
700 gramų -
Moliūgai,
1 kilogramas -
Slyvos,
500 gramų -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.
Įpilti romo ir virti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant apie 60 min. Tada dėti į puodą 2 cm kubeliais supjaustytą moliūgą ir plonais griežinėliais pjaustytą citriną. Virti dar apie 50 min. Susidariusias putas nuimti. Citrinas išgriebti ir viską sutrinti su blenderiu. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti ir palikti, kol atvės. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
armanda
2015-07-24 16:36
šūdinas skonis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...