
Braškių uogienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | braškės |
2 kilogramai | cukrus |
100 mililitrų | degtinė |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Braškes nuplauti, pašalinti vaiskočius.
2.
Uogienę virti dideliame puode. Dėti sluoksnį braškių, apšlakstyti jį degtine (dar geriau kiekvieną braškę pamirkyti degtinėje), pabarstyti cukrumi. Taip sudėti visus produktus, paskutinis sluoksnis turėtų būti degtinės ir cukraus. Palikti pastovėti per naktį, kad išsiskirtų sultys.
3.
Ryte uogas užvirti, suberti citrinų rūgštį ir išjungti. Taip virti 5 kartus, darant ne mažesnes kaip 3 valandų pertraukas.
4.
Galiausiai užvirti 6 kartą, leisti uogienei 10-15 minučių pavirti ir supilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Figų džemas
-
Konservuotos rūgštynės
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Agrastų marmeladas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Marinuoti pomidorai
-
Žemuogės cukruje
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Aviečių džemas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuota adžika
-
Aviečių marmeladas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Erškėtrožių uogienė
Braškių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Braškės,
3 kilogramai -
Cukrus,
2 kilogramai -
Degtinė,
100 mililitrų - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuplauti, pašalinti vaiskočius.
Uogienę virti dideliame puode. Dėti sluoksnį braškių, apšlakstyti jį degtine (dar geriau kiekvieną braškę pamirkyti degtinėje), pabarstyti cukrumi. Taip sudėti visus produktus, paskutinis sluoksnis turėtų būti degtinės ir cukraus. Palikti pastovėti per naktį, kad išsiskirtų sultys.
Ryte uogas užvirti, suberti citrinų rūgštį ir išjungti. Taip virti 5 kartus, darant ne mažesnes kaip 3 valandų pertraukas.
Galiausiai užvirti 6 kartą, leisti uogienei 10-15 minučių pavirti ir supilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
-
tadas
2015-04-07 18:31
Mano baba verda kaip moka bet ji nepila dektines.ji palieka nakciai.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...