Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | juodieji serbentai |
| 1 litras | aviečių sulčių |
| 2.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Serbentus sumaišyti su 0,5 kg cukraus ir laikikite 8 val.
2.
Susidariusias sultis nupilkite, sumaišykite su aviečių sultimis, subertkite cukrų ir virkite sirupą. Jį virkite tol, kol nuvirs trečdalis jo tūrio
3.
Į karštą sirupą suberkite uogas ir virkite 10 min. mažinant ir didinant ugnį.
4.
Kai uogos ima blizgėti, uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikia su medum
-
Vyšnių kompotas
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuoti pomidorai
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Vyšnių kompotas
-
Agrastinis kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Vyšnių uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Aviečių sultys,
1 litras -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus sumaišyti su 0,5 kg cukraus ir laikikite 8 val.
Susidariusias sultis nupilkite, sumaišykite su aviečių sultimis, subertkite cukrų ir virkite sirupą. Jį virkite tol, kol nuvirs trečdalis jo tūrio
Į karštą sirupą suberkite uogas ir virkite 10 min. mažinant ir didinant ugnį.
Kai uogos ima blizgėti, uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
irena
2018-06-25 16:41
kodėl uogienė pavadinta aviečių ir baltųjų serbentų, o uogienės sudedamosios dalys juodieji serbentai ir aviečių sultys?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
