Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Erškėtrožių uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Obuolienė
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Konservuoti baravykai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Rabarbarų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Figų džemas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Slyvų kompotas
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Konservuoti pomidorai
-
Aštrūs rauginti agurkai
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
