![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Gudobelių uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Obuolienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Lietuviška obuolienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Agrastų uogienė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Braškių kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Juodų serbentų uogienė
-
Konservuoti grybai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Konservuota adžika
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...