
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuota adžika
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Agrastinis kompotas
-
Vyšnių kompotas
-
Figų džemas
-
Braškių kompotas
-
Šaltalankio sultys
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Kiauliena drebučiuose
-
Svarainiai cukruje
-
Pipirmėtės sultys
-
Obuolių sultys
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Baklažanų ikrai žiemai
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...