
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainiai cukruje
-
Konservuotos rūgštynės
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Pomidorai savo sultyse
-
Agrastų uogienė
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Pipirmėtės sultys
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Obuolienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Šaldyti grybai
-
Paprikia su medum
-
Žemuogės cukruje
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Lietuviška obuolienė
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...