
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Marinuoti grybai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Ievos uogienė
-
Kiauliena drebučiuose
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Agrastinis kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Pomidorai savo sultyse
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti burokėliai
-
Svarainiai cukruje
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...