
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos žiemai
-
Rabarbarų tyrė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Aviečių marmeladas
-
Aviečių džemas
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Mėlynių kompotas
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Agrastinis kompotas
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Juodų serbentų uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Rabarbarų uogienė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Konservuoti špinatai
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...