
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sultys
-
Obuolienė
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Kriaušių kompotas
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Pomidorai su želatina
-
Žemuogių uogienė
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Apelsininė cukinija
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Rabarbarų kompotas
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Marinuoti pomidorai
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...