Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrūs rauginti agurkai
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Erškėtrožių uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Kiauliena drebučiuose
- Obuolių sultys
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Obuolių sultys
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Žemuogių uogienė
- Ievos uogienė
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Konservuoti aguročiai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Konservuotos paprikos
- Apelsininė cukinija
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...