Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšnių kompotas
- Pomidorai su želatina
- Konservuoti grybai
- Slyvos bruknėse
- Agrastinis kompotas
- Apelsininė cukinija
- Marinuoti grybai
- Erškėtrožių uogienė
- Konservuoti kopūstai
- Konservuoti pomidorai
- Baklažanų salotos
- Braškių uogienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Konservuoti špinatai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Braškinė uogienė
- Braškių uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...