Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių sultys
- Greitas vyšnių kompotas
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Konservuoti pomidorai
- Slyvų kompotas
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Marinuoti kiaušiniai
- Slyvų - aronijų kompotas
- Grybai svieste
- Cukinijų pagardas žiemai
- Konservuota adžika
- Kriaušių kompotas
- Šaltalankio sultys
- Aviečių džemas
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Konservuoti kopūstai
- Agrastų marmeladas
- Sedulos vaisių drebučiai
- Konservuotas vyšnių kompotas
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...