
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuoti kopūstai
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Braškių uogienė
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Konservuotos rūgštynės
-
Šaltalankio uogienė
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Rabarbarai žiemai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Cukinijų užkandis
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Obuolienė
-
Slyvų kompotas
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Konservuoti pomidorai
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...