
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Konservuoti aguročiai
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Pipirmėtės sultys
-
Slyvų uogienė
-
Aviečių džemas
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Rabarbarų kompotas
-
Šaldyti grybai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Cukinijų užkandis
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Baklažanų ikrai žiemai
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...