
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Agrastinis kompotas
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Baklažanų salotos
-
Konservuota adžika
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Obuolių sultys
-
Konservuotos paprikos
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Šaltalankio sultys
-
Pomidorai su želatina
-
Vyšnių uogienė
-
Braškinė uogienė
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuoti pomidorai
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...