Visus sumalti mėsmale ir virti 45-50 min kol skystis truputi nugaruos). 5 min. iki virimo supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius ir užsukti. Palikti atvėsti.
(Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje rūsyje).
Konservuoti aštrūs baklažanai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | pomidorai |
1 kilogramas | baklažanai |
300 gramų | česnakas |
1 kilogramas | paprika |
3 vienetai | aitriosios paprikos |
1 stiklinė | aliejaus |
100 mililitrų | acto (9 proc.) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūgštynės žiemai
- Baklažanų ikrai žiemai
- Konservuoti pomidorai
- Marinuoti pievagrybiai
- Pomidorai su želatina
- Burokėlių konservai su obuoliais
- Žiemai marinuoti grybai
- Marinuota cukinija
- Agurkų mišrainė
- Sūdytos rūgštynės
- Konservuoti kopūstai
- Skanusis daržovių šašlykas
- Aštrūs rauginti agurkai
- Marinuoti kiaušiniai
- Rauginti agurkai su vynuogių lapais
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Rauginti agurkėliai
- Marinuoti agurkai
Konservuoti aštrūs baklažanai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
1.5 kilogramo -
Baklažanai,
1 kilogramas -
Česnakas,
300 gramų -
Paprika,
1 kilogramas -
Aitrioji paprika,
3 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė -
Actas, 9 proc.,
100 mililitrų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus sumalti mėsmale ir virti 45-50 min kol skystis truputi nugaruos). 5 min. iki virimo supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius ir užsukti. Palikti atvėsti.
(Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje rūsyje).
Reklama:
Komentarai (4)
-
liusė
2015-11-15 23:05
geras receptas,viskas tinka darau taip pat,ačiu
-
Skirmante
2014-08-18 15:26
Nieko nesupratau :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...