
Marinuoti burokeliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai | burokėliai |
0.5 litro | vanduo |
7 valgomieji šaukštai | acto |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
10 vienetų | pipirai |
3 vienetai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Burokėlius išvirti, nulupti ir sutarkuoti.
2.
Tarkuotus burokėlius dėti į puodą, pilti vandenį, actą, cukrų, druską, pipirus ir lauro lapus. Kaitinti, kol užvirs ir pavirti 5 minutės. Sudėti į stiklainius ir sandariai užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agrastai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Marinuoti agurkai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Kiauliena drebučiuose
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Pomidorai su želatina
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Marinuoti burokeliai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Grybai svieste
Marinuoti burokeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai,
3 kilogramai -
Vanduo,
0.5 litro -
Actas,
7 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
10 vienetų -
Lauro lapai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius išvirti, nulupti ir sutarkuoti.
Tarkuotus burokėlius dėti į puodą, pilti vandenį, actą, cukrų, druską, pipirus ir lauro lapus. Kaitinti, kol užvirs ir pavirti 5 minutės. Sudėti į stiklainius ir sandariai užsukti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...