Išvirti bruknių uogienę ar tyrę imant 1 kg uogų 0,5 kg cukraus. Ją pavirinti, kol išpylus ant lėkštelės, paviršiuje darosi plėvelė.
Bruknės sluoksniuojamos su slyvomis stikliniuose, moliniuose arba emaliuotuose induose.
Slyvos nuplaunamos virintu vandeniu, apdžiovinamos ir subadomos. 1 kg uogienės reikia apie 0,5 kg slyvų.
Apatinis ir viršutinis sluoksniai turi būti bruknių.
Uogienė išpilstoma karšta. Pripylus indus, leidžiama atvėsti. Kai paviršiuje užsideda plutelė, uždengiama spirituotu pergamentu ir užrišama plėvele.
Slyvos bruknėse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | slyvos |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | bruknės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Paprikia su medum
-
Konservuoti grybai
-
Obuolienė
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Konservuotos paprikos
-
Kiauliena drebučiuose
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuoti burokėliai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Konservuoti kopūstai
-
Erškėtrožių uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
Slyvos bruknėse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos
- Cukrus
- Bruknės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti bruknių uogienę ar tyrę imant 1 kg uogų 0,5 kg cukraus. Ją pavirinti, kol išpylus ant lėkštelės, paviršiuje darosi plėvelė.
Bruknės sluoksniuojamos su slyvomis stikliniuose, moliniuose arba emaliuotuose induose.
Slyvos nuplaunamos virintu vandeniu, apdžiovinamos ir subadomos. 1 kg uogienės reikia apie 0,5 kg slyvų.
Apatinis ir viršutinis sluoksniai turi būti bruknių.
Uogienė išpilstoma karšta. Pripylus indus, leidžiama atvėsti. Kai paviršiuje užsideda plutelė, uždengiama spirituotu pergamentu ir užrišama plėvele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
