Išvirti bruknių uogienę ar tyrę imant 1 kg uogų 0,5 kg cukraus. Ją pavirinti, kol išpylus ant lėkštelės, paviršiuje darosi plėvelė.
Bruknės sluoksniuojamos su slyvomis stikliniuose, moliniuose arba emaliuotuose induose.
Slyvos nuplaunamos virintu vandeniu, apdžiovinamos ir subadomos. 1 kg uogienės reikia apie 0,5 kg slyvų.
Apatinis ir viršutinis sluoksniai turi būti bruknių.
Uogienė išpilstoma karšta. Pripylus indus, leidžiama atvėsti. Kai paviršiuje užsideda plutelė, uždengiama spirituotu pergamentu ir užrišama plėvele.

Slyvos bruknėse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | bruknės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Vyšnių uogienė 2
-
Konservuoti burokėliai
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Kriaušių kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Konservuotos paprikos
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Marinuoti grybai
-
Konservuoti baravykai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti pomidorai
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Svarainių kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Pomidorai savo sultyse
Slyvos bruknėse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos
- Cukrus
- Bruknės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti bruknių uogienę ar tyrę imant 1 kg uogų 0,5 kg cukraus. Ją pavirinti, kol išpylus ant lėkštelės, paviršiuje darosi plėvelė.
Bruknės sluoksniuojamos su slyvomis stikliniuose, moliniuose arba emaliuotuose induose.
Slyvos nuplaunamos virintu vandeniu, apdžiovinamos ir subadomos. 1 kg uogienės reikia apie 0,5 kg slyvų.
Apatinis ir viršutinis sluoksniai turi būti bruknių.
Uogienė išpilstoma karšta. Pripylus indus, leidžiama atvėsti. Kai paviršiuje užsideda plutelė, uždengiama spirituotu pergamentu ir užrišama plėvele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...