Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | obuoliai |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvos bruknėse
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Aviečių džemas
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Paprasta vyšnių uogienė
- Konservuotos rūgštynės
- Žemuogių uogienė
- Sedulos vaisių drebučiai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Vyšnių kompotas
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Cukinijos žiemai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Marinuoti burokėliai
- Juodųjų serbentų kompotas
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai