
Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | obuoliai |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Braškių uogienė
-
Obuolienė
-
Grybai svieste
-
Juodų serbentų uogienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Marinuoti pomidorai
-
Rabarbarai žiemai
-
Marinuoti grybai
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Agrastų marmeladas
-
Grybų sultys
-
Figų džemas
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai