
Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | obuoliai |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Obuolienė
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti baravykai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Mišrainė su ryžiais
-
Konservuota adžika
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Mėlynių kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Gudobelių uogienė
-
Rabarbarų tyrė
-
Cukinijų užkandis
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai