![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | obuoliai |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai savo sultyse
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Apelsininė cukinija
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Marinuoti grybai
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Šaldyti grybai
-
Pomidorai su želatina
-
Vyšnių kompotas
-
Vyšnių uogienė 2
-
Erškėtrožių uogienė
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Slyvų kompotas
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai