
Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | obuoliai |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikia su medum
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Konservuoti špinatai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Žemuogės cukruje
-
Mišrainė su ryžiais
-
Konservuoti baravykai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuotos vyšnios
-
Kiauliena drebučiuose
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai