Lietuviška obuolienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 3 kilogramai | obuoliai |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
2.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
3.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikia su medum
-
Vyšnių kompotas
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuoti pomidorai
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Vyšnių kompotas
-
Agrastinis kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Vyšnių uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Lietuviška obuolienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
3 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius švariai nuplauti,nulupti ir pjaustyti skiltelėmis. Berti į puodą ir barstyti cukrų sluoksniais,palikti per naktį.
Kitą dieną pilti apie stiklinę vandens ir maišant virti ant lengvos ugnies apie 40-50min,kol gražiai pasikeičia spalva,darosi tarsi auksinė.
Supilstyti į sterilizuotus stiklainėlius, stipriai užsukite ir leidskite pamažėl atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai