Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | katuogės |
1.2 kilogramo | cukrus |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuota paprika su medumi
-
Pomidorai su želatina
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Sveikas lečo be acto
-
Pomidorai su želatina
-
Rauginti agurkėliai
-
Konservuoti burokėliai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Konservuotos rūgštynės
-
Sūdyti grybai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Rauginti agurkai
-
Marinuoti grybai žiemai
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...