Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.

Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | katuogės |
1.2 kilogramo | cukrus |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Marinuotos paprikos
-
Paprikia su medum
-
Rūgštynės žiemai
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuoti grybai
-
Sūdyti pomidorai
-
Agurkų mišrainė
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Sūdytos žaliuokės
-
Marinuoti grybai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...