Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.

Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | katuogės |
1.2 kilogramo | cukrus |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainiai cukruje
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijų užkandis
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuotos vyšnios
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Marinuoti agurkai
-
Sveikas lečo be acto
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuoti baravykai
-
Rauginti agurkai
-
Vasara stiklainyje
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Baklažanų ikrai žiemai
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...