Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | katuogės |
| 1.2 kilogramo | cukrus |
| 300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Agurkų mišrainė
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuoti pomidorai
-
Marinuotos paprikos
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Sūdytos žaliuokės
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Sūdyti agurkai
-
Marinuoti agurkai
-
Vasara stiklainyje
-
Marinuoti agurkai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Marinuoti burokeliai
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
