Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.

Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | katuogės |
1.2 kilogramo | cukrus |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuoti baravykai
-
Sveikas lečo be acto
-
Rauginti agurkėliai
-
Marinuoti burokeliai
-
Konservuoti burokėliai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Marinuoti agurkai
-
Marinuoti agurkai
-
Sūdyti agurkai
-
Pomidorai su želatina
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Kiauliena drebučiuose
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Konservuota agurkų mišrainė
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...