Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | katuogės |
1.2 kilogramo | cukrus |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuotos rūgštynės
- Vasara stiklainyje
- Marinuoti pomidorai
- Agurkų mišrainė
- Cukinijų pagardas žiemai
- Rauginti agurkai žiemai
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Baklažanų salotos
- Aštrūs sūdyti agurkai
- šparaginės pupelės - marinate
- Pomidorų ir čili padažas
- Marinuotos voveraitės
- Marinuota cukinija
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Marinuoti grybai
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuotos paprikos su pomidorais
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...