Juodųjų serbentų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 3 stiklinės | vanduo |
| 14 stiklinių | cukrus |
| 11 stiklinių | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš vandens ir pusės kiekio cukraus išvirkite sirupą. Sirupui užvirus suberkite uogas.
2.
Kai užvirs uogos su sirupu, pavirkite dar 15 min. ant silpnos ugnies, paskui nuimkite nuo viryklės, supilkite likusį cukrų ir maišykite, kol jis visiškai ištirps (galite uogienę dar pakaitinti, bet nevirkite).
3.
Uogienė bus aromatinga želės konsistencijos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Juodų serbentų uogienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Ievos uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Cukinijos žiemai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Paprikia su medum
-
Obuolių sultys
-
Apelsininė cukinija
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Pipirmėtės sultys
-
Itališkos daržovių salotos
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
Juodųjų serbentų uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Cukrus,
14 stiklinių -
Juodieji serbentai,
11 stiklinių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens ir pusės kiekio cukraus išvirkite sirupą. Sirupui užvirus suberkite uogas.
Kai užvirs uogos su sirupu, pavirkite dar 15 min. ant silpnos ugnies, paskui nuimkite nuo viryklės, supilkite likusį cukrų ir maišykite, kol jis visiškai ištirps (galite uogienę dar pakaitinti, bet nevirkite).
Uogienė bus aromatinga želės konsistencijos.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Danguolė
2022-08-06 18:24
Verdu tokią juodųjų serbentų uogienę, man ji tokia, pati skaniausia
-
okxi
2014-07-08 21:07
gaunasi tikrai super uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
