![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Juodųjų serbentų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 stiklinės | vanduo |
14 stiklinių | cukrus |
11 stiklinių | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš vandens ir pusės kiekio cukraus išvirkite sirupą. Sirupui užvirus suberkite uogas.
2.
Kai užvirs uogos su sirupu, pavirkite dar 15 min. ant silpnos ugnies, paskui nuimkite nuo viryklės, supilkite likusį cukrų ir maišykite, kol jis visiškai ištirps (galite uogienę dar pakaitinti, bet nevirkite).
3.
Uogienė bus aromatinga želės konsistencijos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastinis kompotas
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Obuolių sultys
-
Konservuoti aguročiai
-
Vyšnių uogienė 2
-
Konservuoti pomidorai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti agrastai
-
Aviečių džemas
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Agrastų uogienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Konservuoti žirneliai
Juodųjų serbentų uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Cukrus,
14 stiklinių -
Juodieji serbentai,
11 stiklinių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens ir pusės kiekio cukraus išvirkite sirupą. Sirupui užvirus suberkite uogas.
Kai užvirs uogos su sirupu, pavirkite dar 15 min. ant silpnos ugnies, paskui nuimkite nuo viryklės, supilkite likusį cukrų ir maišykite, kol jis visiškai ištirps (galite uogienę dar pakaitinti, bet nevirkite).
Uogienė bus aromatinga želės konsistencijos.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Danguolė
2022-08-06 18:24
Verdu tokią juodųjų serbentų uogienę, man ji tokia, pati skaniausia
-
okxi
2014-07-08 21:07
gaunasi tikrai super uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...