
Figų džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | figos |
300 mililitrų | vanduo |
900 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos paprikos
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti agrastai
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Svarainiai cukruje
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Slyvų kompotas
-
Braškinė uogienė
-
Baklažanų salotos
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Rauginti agurkai žiemai
Figų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Figos,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų -
Cukrus,
900 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...