Figų džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | figos |
| 300 mililitrų | vanduo |
| 900 gramų | cukrus |
| 2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Paprikia su medum
-
Konservuoti grybai
-
Obuolienė
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Konservuotos paprikos
-
Kiauliena drebučiuose
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuoti burokėliai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Konservuoti kopūstai
-
Erškėtrožių uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
Figų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Figos,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų -
Cukrus,
900 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Figas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, 1 kg vaisių įpilti 0,15 L vandens ir virti 10—15 minučių. Paskui įpilti sirupo (900 g cukraus, 0,3 L vandens ir 2 g citrinos rūgšties vienam kg vaisių) ir virti dar 15 minučių. Palikti nusistoti 1 valandą, paskui baigti virti, sudėlioti į stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
