
600 gramų | moliūgai (minkštimas) |
600 gramų | obuoliai |
1 vienetas | citrinos |
800 gramų | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Rauginti agurkai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Lietuviška obuolienė
-
Pipirmėtės sultys
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuoti pomidorai
-
Figų džemas
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Rabarbarų tyrė
Obuolių ir moliūgų uogienė

- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai, minkštimas,
600 gramų -
Obuoliai,
600 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Citrina gerai nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 10 min., kad nebūtų karti. Išspausti sultis, smulkiai supjaustyti, išimti sėklas. Obuolius sutarkuoti burokine tarka, dėti į puodą, užpilti citrinos sultimis ir gerai išmaišyti rankomis. Moliūgą sutarkuoti. Moliūgą ir citriną sudėti į puodą su obuoliais, suberti cukrų, įpilti 250 ml. vandens. Virti ant silpnos ugnies 40-45 min., karts nuo karto pamaišant. Skanaus!
Komentarai (10)
-
Julė
2017-12-04 23:01
,Man nesuvirė moliūgas, Viriau gerokai ilgiau, bet nesigavo. Viską dariau pagal receptą. Dėl tirštumo - viskas gerai,
-
vanda
2016-10-26 15:18
dar dejau cinamono
-
vanda
2016-10-26 15:18
as dar idejau cinamono pagal skoni ir gavosi tirsta ogiene nors raso kad systa
-
Mirta
2013-10-09 18:24
Sitiek daug cukraus ?
-
Inga
2011-11-08 21:38
Aš tokią verdu. Gaunasi, tik vandens pilu apie stiklinę. Vėliau išsiskiria sultys iš obuolių ir moliūgų, tad manau, kad jo tiek daug nereikia. O jei dar obuoliai vandeningi tai ir gavosi kaip kompotas. Aš net netarkuoju, o supjaustau kubeliais. Vaikams labiau patinka taip.
-
kristina
2010-10-26 17:24
laba.nezinau kap kitiem bet man nesigavo.viriau pagal si receptuka uogiene,bet gavos skysta kaip kompotas.delko? :-(
-
Sajana
2010-10-17 21:55
Ačiū už puikų receptuką. PATIKO :super: