Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Rabarbarai žiemai
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Marinuotos vyšnios
- Konservuoti žirneliai
- Šokoladinis slyvų džemas
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Paprasta vyšnių uogienė
- Vyšnių uogienė 2
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Konservuotos rūgštynės
- Šaldyti grybai
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...