Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
| 300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų sultys
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Vyšnių uogienė 2
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Vyšnių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Svarainiai cukruje
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Obuolių sultys
-
Konservuoti pomidorai
-
Aviečių džemas
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Slyvos bruknėse
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Cukinijų pagardas žiemai
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
