
Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Vyšnių kompotas
-
Figų džemas
-
Braškių kompotas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Vyšnių uogienė 2
-
Paprikia su medum
-
Vyšnių uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuota adžika
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Agrastų marmeladas
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...