Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.

Kaukazinių slyvaičių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Agrastinis kompotas
-
Konservuoti pomidorai
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Konservuoti aguročiai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Grybų sultys
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Rauginti agurkai
-
Svarainiai cukruje
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...