Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.

Kaukazinių slyvaičių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti burokėliai
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Kriaušienė
-
Braškių uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Pomidorai su želatina
-
Agrastų marmeladas
-
Slyvos bruknėse
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Agrastinis kompotas
-
Konservuota adžika
-
Slyvų uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Svarainiai cukruje
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Konservuoti burokėliai
-
Grybai svieste
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...