Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Gudobelių uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Obuolienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Lietuviška obuolienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Agrastų uogienė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Braškių kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Juodų serbentų uogienė
-
Konservuoti grybai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Konservuota adžika
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...