
Agrastų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite. Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per tinklelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase. Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Svarainių kompotas
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolių sultys
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Vyšnių uogienė
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Žemuogės cukruje
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
Agrastų marmeladas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite. Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per tinklelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase. Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (5)
-
AUGUSTINAS
2010-05-21 14:33
0 PRICIOM CIA CUKINIJA? :bloga: ;-) ;-) ;-) ;-) :bloga: %-) %-) %-) %-) %-)
-
Šmiekląą. ;D*
2010-02-17 19:14
Manau visai skanu :-* :super: :galvoju: :mmm:
-
high school musical gerbeja
2009-05-30 19:24
:super: :super: :super: :super: :super: :super:
-
(anonimas)
2009-05-28 11:50
%-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...