![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 kilogramas | vyšnios |
1 kilogramas | cukrus |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Erškėtrožių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Obuolių sultys
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Obuolių sultys
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Ievos uogienė
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Konservuoti aguročiai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Konservuotos paprikos
-
Apelsininė cukinija
Paprasta vyšnių uogienė
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 stiklinė - Apelsinai, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Komentarai (4)
-
Vaiva
2018-06-22 10:06
Nu apie koki sirupa jus cia snekat? Dievazi, negintaip sunku parasyt aiskiai. Recepte nieko nesakot apie sirupo sudeti, po to jau raso uzpilt karstu sirupu. Kokiu sirupu ? is kur man ji istrautk? nu kosmosas kazkoks