
1 kilogramas | vyšnios |
1 kilogramas | cukrus |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Mėlynių kompotas
-
Konservuoti grybai
-
Grybų sultys
-
Agrastų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Žemuogių uogienė
-
Svarainių kompotas
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Slyvos bruknėse
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
Paprasta vyšnių uogienė

- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 stiklinė - Apelsinai, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Komentarai (4)
-
Vaiva
2018-06-22 10:06
Nu apie koki sirupa jus cia snekat? Dievazi, negintaip sunku parasyt aiskiai. Recepte nieko nesakot apie sirupo sudeti, po to jau raso uzpilt karstu sirupu. Kokiu sirupu ? is kur man ji istrautk? nu kosmosas kazkoks