| 1 kilogramas | vyšnios |
| 1 kilogramas | cukrus |
| 1 stiklinė | vanduo |
| šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Marinuoti grybai
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Pipirmėtės sultys
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Figų džemas
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Marinuoti agrastai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Aviečių marmeladas
-
Apelsininė cukinija
-
Cukinijų- ananasų konservai
Paprasta vyšnių uogienė
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 stiklinė - Apelsinai, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
Komentarai (4)
-
Vaiva
2018-06-22 10:06
Nu apie koki sirupa jus cia snekat? Dievazi, negintaip sunku parasyt aiskiai. Recepte nieko nesakot apie sirupo sudeti, po to jau raso uzpilt karstu sirupu. Kokiu sirupu ? is kur man ji istrautk? nu kosmosas kazkoks
