
Pienių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pienės (žiedai) |
1 kilogramas | cukrus |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prisirinkite pienių žiedų, supilkite į litrą verdančio vandens, pavirkite 15 min., nukoškite, į skystymą supilkite cukrų ir dar virkite apie valandą. Po to išspauskite citriną. Skystymą supilkite į indą ir atšaldykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Spanguolių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Juodų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Raugerškio uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
-
Moliūgų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Bruknės savo sultyse
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė su sambuka
Pienių uogienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienės, žiedai,
200 gramų -
Cukrus,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prisirinkite pienių žiedų, supilkite į litrą verdančio vandens, pavirkite 15 min., nukoškite, į skystymą supilkite cukrų ir dar virkite apie valandą. Po to išspauskite citriną. Skystymą supilkite į indą ir atšaldykite.
Reklama:
Komentarai (5)
-
psipisk i subine
2009-06-01 23:02
skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...