
Rabarbarų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro | rabarbarai (pjaustyti kubeliais) |
0.5 litro | braškės (pjaustyti kubeliais) |
0.5 kilogramo | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos (sultys ir žievelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
2.
Kruopščiai nugriebkite putas.
3.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Braškių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Rabarbarų uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Raugerškio uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Žemuogės cukruje
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Obuolienė su imbierais
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
Rabarbarų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rabarbarai, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
Braškės, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
0.5 kilogramo -
Citrinos, sultys ir žievelės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
Kruopščiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...