Rabarbarų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro | rabarbarai (pjaustyti kubeliais) |
0.5 litro | braškės (pjaustyti kubeliais) |
0.5 kilogramo | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos (sultys ir žievelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
2.
Kruopščiai nugriebkite putas.
3.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Šermukšnių uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Rabarbarų uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Džemas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Aviečių uogienė
- Spanguolių uogienė
- Obuolienė su imbierais
- Raugerškio uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Juodųjų serbentų uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Braškių ir gervuogių džemas
- Sauliaus braškių uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Slyvų uogienė
Rabarbarų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rabarbarai, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
Braškės, pjaustyti kubeliais,
0.5 litro -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
0.5 kilogramo -
Citrinos, sultys ir žievelės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.
Kruopščiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...