Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais.
Gerai nuplautą greipfrutą pirmiausia padalykite į skilteles, paskui supjaustykite nedideliais griežinėliais. Braškes supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite greipfrutą, braškes ir cukrų prikaistuvyje ir virkite 10–15 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Braškių uogienė su greipfrutais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | greipfrutai |
1 vienetas | braškės |
500 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Moliūgų uogienė
-
Obuolių košė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Dumplūnės uogienė
-
Pienių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
Braškių uogienė su greipfrutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Greipfrutai,
1 vienetas -
Braškės,
1 vienetas -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais.
Gerai nuplautą greipfrutą pirmiausia padalykite į skilteles, paskui supjaustykite nedideliais griežinėliais. Braškes supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite greipfrutą, braškes ir cukrų prikaistuvyje ir virkite 10–15 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...