Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | mėlynės |
2 kilogramai | žemuogės |
3 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Šermukšnių uogienė
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Pienių uogienė
- Spanguolių uogienė
- Agrastų uogienė su degtine
- Žemuogių uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Saldūs obuoliukai
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Juodų serbentų uogienė
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėlynės,
2 kilogramai -
Žemuogės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...