Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.

Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | mėlynės |
2 kilogramai | žemuogės |
3 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Bruknės savo sultyse
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Džemas
-
Šermukšnių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Raugerškio uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Braškių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėlynės,
2 kilogramai -
Žemuogės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...