
Braškių ir gervuogių džemas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | gervuogės |
1 kilogramas | braškės |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
2.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
3.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
4.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Pienių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Braškių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Dumplūnės uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Braškių uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Braškių uogienė su vanile
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
Braškių ir gervuogių džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Gervuogės,
1 kilogramas -
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...