![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Braškių ir gervuogių džemas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | gervuogės |
1 kilogramas | braškės |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
2.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
3.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
4.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bruknių uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Obuolių košė
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Raugerškio uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Slyvų uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Vyšnių uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Braškių uogienė su vanile
-
Obuolienė su imbierais
Braškių ir gervuogių džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Gervuogės,
1 kilogramas -
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...