Braškių ir gervuogių džemas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | gervuogės |
1 kilogramas | braškės |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
2.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
3.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
4.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Slyvų uogienė
- Sauliaus braškių uogienė
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
- Bruknės savo sultyse
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Spanguolių uogienė
- Raugerškio uogienė
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Obuolių košė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Moliūgų uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Braškių uogienė su sambuka
- Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Braškių ir gervuogių džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Gervuogės,
1 kilogramas -
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...