
Džemas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas | braškės |
350 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
2.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
3.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Obuolių košė
-
Agrastų marmeladas
-
Spanguolių uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Saldūs obuoliukai
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
350 gramų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...