Džemas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas | braškės |
350 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
2.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
3.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svarainių uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Obuolienė su imbierais
- Uogienė su rabarbarais
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Aviečių uogienė
- Braškių uogienė su vanile
- Skanusis abrikosų džemas
- Bruknių uogienė
- Agrastų marmeladas
- Sauliaus braškių uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Erškėtuogių uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Kreminis citrinų pyragas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
Džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
350 gramų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...