Agrastus nuvalyti ir švariai nuplauti. Švariai nuplautus apelsinus perpjauti ir išimti sėklas. Uogas sumalti mėsmale kartu su apelsinais (su visom žievelėm). Į sumaltas uogas supilame cukrų ir verdame (aš nuo užvirimo viriau apie 40 min.)
Labai skani uogienė, kvepianti apelsinais...
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 7 kilogramai | agrastų |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 5 vienetai | apelsinų (dideli) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Agrastų uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Braškių uogienė
-
Obuolių košė
-
Obuolienė su imbierais
-
Konservuotos cukinijos
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
7 kilogramai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, dideli,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuvalyti ir švariai nuplauti. Švariai nuplautus apelsinus perpjauti ir išimti sėklas. Uogas sumalti mėsmale kartu su apelsinais (su visom žievelėm). Į sumaltas uogas supilame cukrų ir verdame (aš nuo užvirimo viriau apie 40 min.)
Labai skani uogienė, kvepianti apelsinais...
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai