Agrastus nuvalyti ir švariai nuplauti. Švariai nuplautus apelsinus perpjauti ir išimti sėklas. Uogas sumalti mėsmale kartu su apelsinais (su visom žievelėm). Į sumaltas uogas supilame cukrų ir verdame (aš nuo užvirimo viriau apie 40 min.)
Labai skani uogienė, kvepianti apelsinais...
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
7 kilogramai | agrastų |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
5 vienetai | apelsinų (dideli) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Dumplūnės uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Vyšnios savo sultyse
-
Mėlynių uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Žemuogės cukruje
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
7 kilogramai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, dideli,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuvalyti ir švariai nuplauti. Švariai nuplautus apelsinus perpjauti ir išimti sėklas. Uogas sumalti mėsmale kartu su apelsinais (su visom žievelėm). Į sumaltas uogas supilame cukrų ir verdame (aš nuo užvirimo viriau apie 40 min.)
Labai skani uogienė, kvepianti apelsinais...
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai