Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rauginti agurkai žiemai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Šaldytos rūgštynės žiemai
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Marinuotos voveraitės
- Svarainių uogienė
- Konservuoti aguročiai
- Slyvų uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Sūdytos rūgštynės
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Šermukšnių uogienė
- Konservuoti baravykai
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Marinuoti burokėliai
- Sūdyti agurkai
- Svarainiai cukruje
- Rabarbarų kompotas
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...