
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Paprikia su medum
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Sūdytos rūgštynės
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Marinuoti pomidorai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Šaldyti miško grybai žiemai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Marinuotos voveraitės
-
Konservuoti kopūstai
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuotos paprikos
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Vyšnios savo sultyse
-
Greitas vyšnių kompotas
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...