
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaldytos rūgštynės žiemai
-
Spanguolių uogienė
-
Cukinijų užkandis
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Sūdyti lašiniai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuoti baravykai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Marinuotos paprikos
-
Vyšnių uogienė 2
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Grybų sultys
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Marinuoti burokeliai
-
Pipirmėtės sultys
-
Agrastų marmeladas
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Mėlynių kompotas
-
Rūgštynės žiemai
-
Marinuoti grybai žiemai
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...