
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Agrastinis kompotas
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Vyšnių kompotas
-
Pomidorai su želatina
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Rabarbarai žiemai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Spanguolių uogienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Braškių kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Mėlynių uogienė
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Baklažanų salotos
-
Greitas vyšnių kompotas
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...