
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainių uogienė
-
Šaltalankio uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Šaldyti miško grybai žiemai
-
Marinuota paprika su medumi
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Grybai svieste
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Vyšnių uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Pomidorai su želatina
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...