![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai su želatina
-
Sūdyti pomidorai
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuota paprika su medumi
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Braškių uogienė
-
Kriaušienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Kiauliena drebučiuose
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Mišrainė su ryžiais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Marinuoti pomidorai
-
Vyšnių uogienė 2
-
Grybai svieste
-
Lietuviška obuolienė
-
Slyvų kompotas
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...