![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė
-
Kiauliena drebučiuose
-
Konservuotos paprikos
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Rūgštynės žiemai
-
Šaltalankio uogienė
-
Konservuoti žirneliai
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Grybai svieste
-
Rauginti agurkėliai
-
Pomidorai su želatina
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Braškių uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Pomidorai savo sultyse
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...