Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | aviečių |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveikas lečo be acto
-
Pipirmėtės sultys
-
Itališkos daržovių salotos
-
Šaltalankio uogienė
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Ievos uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Žemuogių uogienė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Vyšnių uogienė 2
-
Baklažanų salotos
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Konservuoti grybai
-
Marinuoti burokėliai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Parauginti agurkai
-
Padažas "Uncle Ben's"
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
