
Aviečių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Pomidorai su želatina
-
Obuolienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Šaldytos rūgštynės žiemai
-
Bruknės savo sultyse
-
Slyvos bruknėse
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Konservuoti grybai
-
Grybų sultys
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Marinuotos paprikos
Aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...