Pomidorai su želatina
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 kilogramai | pomidorai | |
10 vienetų | svogūnai | |
Marinatui: | ||
2 litrai | vanduo | |
60 gramų | želatina | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
4 valgomieji šaukštai | druska | |
2 valgomieji šaukštai | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks.
2.
Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.
3.
Pomidorus ir svogūnus supjaustome riekelėmis. Dedame į stiklainius sluoksniuodami.
4.
Tuomet supilame marinatą į stiklainius. Stiklainius sustatome į puodą.
5.
Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius ir kaitiname 10 - 15 minučių.
6.
Tuomet išimame stiklainius ir užsukame.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuoti baravykai
- Sūdyti pomidorai
- Marinuota cukinija
- Marinuotos voveraitės
- Konservuoti aguročiai
- Marinuoti pomidorai
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Paprikia su medum
- Marinuoti grybai žiemai
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Vasara stiklainyje
- Rauginti agurkai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Sūdytos žaliuokės
- Baklažanų salotos
- Marinuotos paprikos
- Marinuoti kopūstai su daržovėmis
- Marinuoti agurkai
- Konservuoti pomidorai
Pomidorai su želatina
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pomidorai,
3 kilogramai -
Svogūnai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
2 litrai -
Želatina,
60 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
4 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks.
Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.
Pomidorus ir svogūnus supjaustome riekelėmis. Dedame į stiklainius sluoksniuodami.
Tuomet supilame marinatą į stiklainius. Stiklainius sustatome į puodą.
Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius ir kaitiname 10 - 15 minučių.
Tuomet išimame stiklainius ir užsukame.
Reklama:
Komentarai (2)
-
stase
2017-08-09 10:33
O kur prieskoniaiar odele reikia lupti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...