![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 kilogramas | cukinija |
1 kilogramas | cukrus |
1 kilogramas | citrinos |
2 stiklinės | vanduo |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Agrastų marmeladas
-
Svarainių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Mėlynių uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Raudonųjų serbentų uogienė
Konservuotos cukinijos
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nulupti cukinijų žievę, išimti sėklas, supjaustyti į mažus gabaliukus.
Citrinų griežinukus dėti į puodą, pilti 2 puodelius vandens, dėti cukraus ir virti, kol citrinų žievė suminkštės.
Tada dėti kubeliais pjaustytas cukinijas ir virti, kol cukinijos taps skaidrios ir minkštos.
Pilti į švarius stiklainius ir sandariai uždaryti.
Skanaus :)
Komentarai (5)
-
Jovita
2016-08-03 11:25
Aš kai viriau moliūgų uogienę,dėjau citrinas išlupus iš baltos žievelės,bet ne visos išsilupo,ir tai kartumas jautėsi....o visas sudėjus ,kiek recepte rašyta,bus tikrai kartu.
-
Siga
2015-07-22 23:40
O nuo citrinos žievelės uogiene nebus karti. Nes pernai gaminant moliugu uogiene super karti buvo nuo citrinos su žievele.
-
Jurgita
2015-07-22 19:10
Labai idomus receptas tikrai isbandysiu tik turiu klausima apie citrinas ja visa su žievele supjaustyti ar tik žievele. Ačiu už atsakima iš anksto.