
1 kilogramas | cukinija |
1 kilogramas | cukrus |
1 kilogramas | citrinos |
2 stiklinės | vanduo |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Rabarbarų uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Raugerškio uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Džemas
-
Slyvų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Erškėtuogių uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Pienių uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
Konservuotos cukinijos

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nulupti cukinijų žievę, išimti sėklas, supjaustyti į mažus gabaliukus.
Citrinų griežinukus dėti į puodą, pilti 2 puodelius vandens, dėti cukraus ir virti, kol citrinų žievė suminkštės.
Tada dėti kubeliais pjaustytas cukinijas ir virti, kol cukinijos taps skaidrios ir minkštos.
Pilti į švarius stiklainius ir sandariai uždaryti.
Skanaus :)
Komentarai (5)
-
Jovita
2016-08-03 11:25
Aš kai viriau moliūgų uogienę,dėjau citrinas išlupus iš baltos žievelės,bet ne visos išsilupo,ir tai kartumas jautėsi....o visas sudėjus ,kiek recepte rašyta,bus tikrai kartu.
-
Siga
2015-07-22 23:40
O nuo citrinos žievelės uogiene nebus karti. Nes pernai gaminant moliugu uogiene super karti buvo nuo citrinos su žievele.
-
Jurgita
2015-07-22 19:10
Labai idomus receptas tikrai isbandysiu tik turiu klausima apie citrinas ja visa su žievele supjaustyti ar tik žievele. Ačiu už atsakima iš anksto.