Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!
Braškių ir rabarbarų uogienė
INGREDIENTAI:
100 mililitrų | vanduo |
750 gramų | rabarbarai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
750 gramų | braškės |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šermukšnių uogienė
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Rabarbarų uogienė
- Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Obuolių džemas su karamele
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Džemas
- Vyšnios savo sultyse
- Braškių uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Cukinijų uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Bruknės savo sultyse
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Skanusis abrikosų džemas
Braškių ir rabarbarų uogienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vanduo,
100 mililitrų -
Rabarbarai,
750 gramų -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės,
750 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!
Reklama:
Komentarai (3)
-
evelina
2013-04-22 15:27
mmm.noreciau tokie uogiene pasidarit gal pasidarisiu sianden :myliu: o:-) :jee:
-
evelina
2013-04-22 15:24
mmm. kaip skanu net pirstus apsilaiziciau :-) :-( ;-) :-p :-D :super: :bravo: :mmm: :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...