
Saldūs obuoliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | obuoliai (saldūs, raudoni, nedideli) |
270 gramų | cukrus |
150 mililitrų | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | dansukker šviesusis sirupas |
8 vienetai | iešmeliai ((mediniai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Moliūgų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Agrastų uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
Saldūs obuoliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai, saldūs, raudoni, nedideli,
8 vienetai -
Cukrus,
270 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Dansukker šviesusis sirupas,
2 valgomieji šaukštai -
Iešmeliai, (mediniai),
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...