
Saldūs obuoliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | obuoliai (saldūs, raudoni, nedideli) |
270 gramų | cukrus |
150 mililitrų | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | dansukker šviesusis sirupas |
8 vienetai | iešmeliai ((mediniai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Agrastų marmeladas
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Cukinijų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Paprasta vyšnių uogienė
Saldūs obuoliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai, saldūs, raudoni, nedideli,
8 vienetai -
Cukrus,
270 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Dansukker šviesusis sirupas,
2 valgomieji šaukštai -
Iešmeliai, (mediniai),
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...