
Arbūzų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
250 gramų | arbūzų |
250 gramų | braškės |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
2.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
3.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
4.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
5.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
6.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Rabarbarų uogienė
-
Pienių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Uogienė su rabarbarais
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Vyšnios savo sultyse
-
Šermukšnių uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Svarainių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Raugerškio uogienė
Arbūzų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
300 gramų -
Arbūzai,
250 gramų -
Braškės,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...