
Arbūzų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
250 gramų | arbūzų |
250 gramų | braškės |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
2.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
3.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
4.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
5.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
6.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Saldūs obuoliukai
-
Pienių uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Agrastų marmeladas
-
Juodų serbentų uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Erškėtuogių uogienė
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Juodieji serbentai savo sultyse
Arbūzų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
300 gramų -
Arbūzai,
250 gramų -
Braškės,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...