
Karamelės skonio obuolių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | obuoliai |
200 mililitrų | vanduo |
200 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
150 mililitrų | dansukker šviesusis sirupas |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
3.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
4.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
5.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Šermukšnių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Obuolių džemas su karamele
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Juodų serbentų uogienė
Karamelės skonio obuolių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Obuoliai,
500 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
200 gramų -
Dansukker šviesusis sirupas,
150 mililitrų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...