KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Braškių ir rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | braškės (supjaustytos į keturias dalis) |
| 400 gramų | rabarbarai |
| 500 gramų | cukrus (uogienėms, „Dansukker“ ) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus („Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių košė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Braškių uogienė su vanile
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Šermukšnių uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Agrastų marmeladas
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Rabarbarų uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
Braškių ir rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės, supjaustytos į keturias dalis,
600 gramų -
Rabarbarai,
400 gramų -
Cukrus, uogienėms, „Dansukker“ ,
500 gramų -
Vanilinis cukrus, „Dansukker” su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
