KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.

Braškių ir rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | braškės (supjaustytos į keturias dalis) |
400 gramų | rabarbarai |
500 gramų | cukrus (uogienėms, „Dansukker“ ) |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus („Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Cukinijų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Raugerškio uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Rabarbarų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
Braškių ir rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės, supjaustytos į keturias dalis,
600 gramų -
Rabarbarai,
400 gramų -
Cukrus, uogienėms, „Dansukker“ ,
500 gramų -
Vanilinis cukrus, „Dansukker” su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...