Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai | slyvos |
1.5 kilogramo | cukrus |
2 vienetai | citrinos |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi. Supjaustyti smulkiai citrinas ir įdėti cinamono.
2.
Virti ant silpnos ugnies, kartas nuo karto pamaišant. Susidariusias putas nuimti. Virti apie 40 - 50 minučių.
3.
Uogienę supilstyti į iškaitintus stiklainėlius, gerai užsukti ir apversti dangteliais į apačią, palikti kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Šermukšnių uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Rabarbarų uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Džemas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Aviečių uogienė
- Spanguolių uogienė
- Obuolienė su imbierais
- Raugerškio uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Juodųjų serbentų uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Braškių ir gervuogių džemas
- Sauliaus braškių uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Slyvų uogienė
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Slyvos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo -
Citrinos,
2 vienetai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi. Supjaustyti smulkiai citrinas ir įdėti cinamono.
Virti ant silpnos ugnies, kartas nuo karto pamaišant. Susidariusias putas nuimti. Virti apie 40 - 50 minučių.
Uogienę supilstyti į iškaitintus stiklainėlius, gerai užsukti ir apversti dangteliais į apačią, palikti kol atvės.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ritule
2016-09-05 14:55
Esu ragavusi tokia uogiene, nerealus skonis:)
-
Julija
2016-09-05 14:48
Niam niam kaip skaniai atrodo :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...