Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.

Džiovintų abrikosų marmeladas
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
600 gramų | cukrus (rudasis) |
0.5 stiklinės | citrinų sultys (šviežiai išspaustos) |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
600 gramų | abrikosų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bruknių uogienė
-
Šermukšnių uogienė
-
Džemas
-
Pienių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Saldūs obuoliukai
-
Bruknės savo sultyse
-
Dumplūnės uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Agrastų marmeladas
Džiovintų abrikosų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vanduo,
1 litras -
Cukrus, rudasis,
600 gramų -
Citrinų sultys, šviežiai išspaustos,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Abrikosai, džiovinti,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...