Obuolius nulupti, išpjauti sėklas ir perpjauti į 4 dalis.
Nulupti nuo citrinos žievelę ir smulkiai supjausyti.
Obuolius, citrinos žievelę sudėti į puodą. Įdėti cinamono lazdelę, cukraus, druskos ir viską užpilti vandeniu.
Ant silpnos ugnies kaitinti 20-30 minučių.
Po to išimti cinamono lazdelę ir košę sutrinti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Obuolių košė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | druska |
150 gramų | cukrus (rudasis) |
150 gramų | cukrus (rudasis) |
2 kilogramai | obuoliai |
1 vienetas | citrinos (žievelė) |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 vienetas | cinamonas (lazdelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Raugerškio uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Obuolių džemas su karamele
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Braškių uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Pienių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Svarainių uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
Obuolių košė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė - Druska
-
Cukrus, rudasis,
150 gramų -
Cukrus, rudasis,
150 gramų -
Obuoliai,
2 kilogramai -
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, lazdelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, išpjauti sėklas ir perpjauti į 4 dalis.
Nulupti nuo citrinos žievelę ir smulkiai supjausyti.
Obuolius, citrinos žievelę sudėti į puodą. Įdėti cinamono lazdelę, cukraus, druskos ir viską užpilti vandeniu.
Ant silpnos ugnies kaitinti 20-30 minučių.
Po to išimti cinamono lazdelę ir košę sutrinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...