Bulgariška slyvų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | apelsinų |
| 3 kilogramai | slyvos |
| 150 mililitrų | citrinų sultys |
| 1 stiklinė | razinos |
| 1 stiklinė | riešutai (smulkinti) |
| 1.3 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Agrastų uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Braškių uogienė
-
Obuolių košė
-
Obuolienė su imbierais
-
Konservuotos cukinijos
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
Bulgariška slyvų uogienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Apelsinai,
2 vienetai -
Slyvos,
3 kilogramai -
Citrinų sultys,
150 mililitrų -
Razinos,
1 stiklinė -
Riešutai, smulkinti,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 ir 1/3 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Loreta
2018-07-31 09:15
Kiek laiko virti nuo užvirimo?
-
@Jonas
2010-09-18 14:59
Kiek virti ant mazos Ugnies? :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
