![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Ievos uogienė
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Putino uogų drebučiai
-
Grybai svieste
-
Marinuoti burokėliai
-
Marinuotos vyšnios
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Slyvų kompotas
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Marinuoti grybai
-
Svarainių kompotas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Marinuota cukinija
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Konservuoti kopūstai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Marinuoti pomidorai
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...