
Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių marmeladas
-
Konservuotos paprikos
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Konservuoti pomidorai
-
Sūdytos žaliuokės
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Cukinijos žiemai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti burokėliai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Paprikia su medum
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Aštrūs sūdyti agurkai
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...