
Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų užkandis
-
Apelsininė cukinija
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Rūgštynės žiemai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Obuolių sultys
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Svarainių kompotas
-
Braškių uogienė
-
Šaldyti miško grybai žiemai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Konservuoti žirneliai
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Slyvos bruknėse
-
Putino uogų drebučiai
-
Marinuoti agurkai
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...