Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų- ananasų konservai
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Rūgštynės žiemai
- Juodųjų serbentų kompotas
- Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Šaltalankio sultys
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Marinuotos paprikos
- Konservuotos paprikos
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Aviečių marmeladas
- Obuolienė
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Sūdyti lašiniai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Šaldyti grybai
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...