Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltalankio sultys
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Rabarbarų uogienė
-
Konservuoti baravykai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti burokeliai
-
Konservuoti grybai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Spanguolių uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Žemuogės cukruje
-
Cukinijos žiemai
-
Rabarbarų tyrė
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Slyvos bruknėse
-
Pipirmėtės sultys
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
