Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių kompotas
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Svarainių kompotas
-
Sūdyti pomidorai
-
Sūdytos rūgštynės
-
Džiovinti grybai
-
Braškių kompotas
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Paprikia su medum
-
Svarainių uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Šaltalankio sultys
-
Braškių uogienė
-
Rabarbarų tyrė
-
Marinuoti agrastai
-
Sūdytos žaliuokės
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Rauginti agurkai žiemai
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
