800 gramų | kiaulės kepenys |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
100 gramų | pomidorų padažas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Steikas
- Kiaulienos karka
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Kiaulienos kepsniai
- Totoriški avienos maltiniai
- Triušienos pjausniai
- Aštroki šašlykai
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Strėvos suktinis kitaip
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Maltiniai su grybų padažu
- Apkepta virta karka
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Indiškai kepta kiauliena
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Šašlykas kitaip
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Čili jautienos gaminimas
Keptos kepenėlės
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kepenys,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepenėlės prismaigstomos lašiniukų juostelių, pabarstomos druska, apšlakstomos riebalais ir kepamos orkaitėje. Baigiant kepti supilama pomidorų tyrė ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Iškeptos kepenėlės supjaustomos, sukrečiamos į pusdubenį ir palaistomos pagardintu tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Kartu tiekiama keptų bulvių bei šviežių ar raugintų daržovių salotų.
Komentarai (13)
-
dsa
2014-10-03 15:39
Nuostabus receptas - "kepkit, kol iškepsit". O tai valandą? Dvi? 15 minučių? Tfū.
-
alvydas
2014-08-14 16:28
jai tu toks gersas virejas Justai tai ko tada skaitineji receptus ir komentuopji juos ? as manau kad ir paciam geriausiam virejui bet koks patarimas bus naudingas !
-
Justinas
2010-12-30 16:31
Geriam virėjam ir be šių receptų galima gyvent. Čia rašoma žmonėms be patyrimo.
-
Peduardas
2010-12-30 14:35
Viskas cia gerai parasyta, tik reik siek tiek fantazijos. :) Blogam virejui ir pats issamiausias receptas netiks.
-
Justinas
2010-12-30 14:02
Atleiskit, bet manau, kad be reikalo gaišinat žmones su savo neišbaiktais receptais, užsidarykit tą savo portalą ir negaišinkit žmonių.
Tuo labjau, kad pilna portalų su puikiai ir su smulkmenomis išsamiai parašytų receptų. Jums manau reikėtų surasti kitą užsiėmimą.
-
puri
2010-12-30 12:18
nieko nesupratau, kam cia rasinet neaiskiai, tik laika sugaisau, ar sunku smilkiau paaiskinti, profai juk neskaito, skaito tik nemokantys
-
justinas
2010-12-15 11:39
Jokios informacijos.
Nei, kur deti,uždengti ar ne, temperatūra,laikas.
Kam rašyti, jei negalima pasinaudoti.
Turi būti pilna informacija.