Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.

Kiauliena su keptais pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
120 gramų | alyvuogių (juodosios) |
15 vienetų | pomidorai (slyviniai, perpjauti per pusę) |
120 gramų | sūris (fetos) |
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (mėsos, Santa Maria su čiobreliais) |
šiek tiek | juodieji pipirai (Santa Maria, grūsti) |
šiek tiek | čiobreliai (Santa Maria) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Kalakutienos maltiniai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Aurimo šašlykas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Kotletai su įdaru
-
Kiškio kepsnys
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Įdaryti makaronai
-
Ežero šašlykas
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
Kiauliena su keptais pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogės, juodosios,
120 gramų -
Pomidorai, slyviniai, perpjauti per pusę,
15 vienetų -
Sūris, fetos,
120 gramų -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai, mėsos, Santa Maria su čiobreliais,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, Santa Maria, grūsti
- Čiobreliai, Santa Maria
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...