
Kiaulienos troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų | kiauliena |
200 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | pomidorų pasta |
1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais kiaulieną. Dėkite į puodą troškintis (vandens pilkite, kad vos apsemtų mėsą).
2.
Po 10- 15 minučių berkite pjaustytus svogūnus. Tada morkas, druską, pipirų ir dar kiek patroškinkite.
3.
Dėkite juostelėmis pjaustytą papriką, pievagrybius, pomidorų pastą ir krapus. Troškinkite, kol suminkštės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykai gurmanams
-
Steikas
-
Mėsos kepsniai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Spageti su kukuliais
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Aštrus karbonadas
-
Kepta šoninė
-
Mėsos kukuliukai
-
Italijos kukuliai
-
Avienos kebabas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
Kiaulienos troškinys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
800 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 vienetas -
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais kiaulieną. Dėkite į puodą troškintis (vandens pilkite, kad vos apsemtų mėsą).
Po 10- 15 minučių berkite pjaustytus svogūnus. Tada morkas, druską, pipirų ir dar kiek patroškinkite.
Dėkite juostelėmis pjaustytą papriką, pievagrybius, pomidorų pastą ir krapus. Troškinkite, kol suminkštės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Liutauras
2017-11-15 17:21
O tai mesos nereikia pakepti iskart vandeny troskinti?? Morkas tarkuoti ar grizineliais???
-
Manta
2017-01-31 10:25
O tai iškur čia tie svogūnai atsirado,jei jie nenurodyti ingredientuose?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...