
Kiaulienos troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų | kiauliena |
200 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | pomidorų pasta |
1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais kiaulieną. Dėkite į puodą troškintis (vandens pilkite, kad vos apsemtų mėsą).
2.
Po 10- 15 minučių berkite pjaustytus svogūnus. Tada morkas, druską, pipirų ir dar kiek patroškinkite.
3.
Dėkite juostelėmis pjaustytą papriką, pievagrybius, pomidorų pastą ir krapus. Troškinkite, kol suminkštės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsa folijoje
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Mėsos apkepas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Tikro dzūko pietūs
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kepta aviena
-
Netikras zuikis tešloje
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kepti inkstai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
Kiaulienos troškinys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
800 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 vienetas -
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais kiaulieną. Dėkite į puodą troškintis (vandens pilkite, kad vos apsemtų mėsą).
Po 10- 15 minučių berkite pjaustytus svogūnus. Tada morkas, druską, pipirų ir dar kiek patroškinkite.
Dėkite juostelėmis pjaustytą papriką, pievagrybius, pomidorų pastą ir krapus. Troškinkite, kol suminkštės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Liutauras
2017-11-15 17:21
O tai mesos nereikia pakepti iskart vandeny troskinti?? Morkas tarkuoti ar grizineliais???
-
Manta
2017-01-31 10:25
O tai iškur čia tie svogūnai atsirado,jei jie nenurodyti ingredientuose?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...