Pica su saliami ir žirneliais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 500 gramų | miltai |
| 250 mililitrų | vanduo |
| 50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 8 riekės | dešra |
| 5 valgomieji šaukštai | žirneliai |
| 1 vienetas | geltonosios paprikos |
| 2 saujos | sūris |
| 4 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
| 5 gramai | sausų mielių |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
2.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
3.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Kiaulienos karka
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kepta aviena
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Karališkas kepsnys
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Įdaryta cukinija
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Virdžinijos kumpis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kiaulienos kepsniai
Pica su saliami ir žirneliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Dešra,
8 riekės -
Žirneliai,
5 valgomieji šaukštai -
Geltonosios paprikos,
1 vienetas -
Sūris,
2 saujos -
Pomidorų padažas,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Sausos mielės,
5 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai