Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.

Kotletukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vegeta) |
3 saujelės | miltai |
1 vienetas | morkos (troškinimui) |
1 vienetas | svogūnai (dideli) |
1 pundelis | petražolės |
4 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
3.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
4.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Aštrus karbonadas
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Šašlykai alaus marinate
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kotletukai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kaimiškas pjausnys
-
Įdarytos parikos
-
Vasaros šašlykas
-
Netikras zuikis
-
Strėvos suktinis
-
Kiaulienos kepsniai
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Pietų kotletukai
Kotletukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vegeta,
1 žiupsnelis -
Miltai,
3 saujelės -
Morkos, troškinimui,
1 vienetas -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Petražolės,
1 pundelis -
Lauro lapai, lapeliai,
4 vienetai -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
liucija
2016-04-21 17:25
Skanū kotletukai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...